Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών βρίσκεται νοτιοδυτικά της πόλης των Σερρών στο Αθλητικό Πάρκο Ομονοίας. Η πίστα, η οποία κατασκευάστηκε το 1998, πληροί τις προδιαγραφές ασφάλειας μέχρι και το επίπεδο της Formula 3. Κύριος μέτοχος είναι ο δήμος Σερρών, αφού κατέχει το 76,5% των μετοχών. Το χαρακτηριστικό που τη διαφοροποιεί από τις άλλες πίστες και την καθιστά τη μεγαλύτερη πίστα στα Βαλκάνια είναι το μήκος της (3.186 χλμ) και το πλάτος της (12-15 μέτρα). Συνολικά έχει 16 στροφές εκ των οποίων οι 7 είναι αριστερές και οι 9 δεξιές.

Είναι η μοναδική αγωνιστική πίστα στην Ελλάδα που πληρεί τις προδιαγραφές κατασκευής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA), και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας (FIM), για διεξαγωγή αγώνων κατηγορίας μέχρι Formula 3.

Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται μια αίθουσα που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 50 άτομα, 3 αίθουσες επίσημων με θέα στα pit, 5 ηχομονωμένες αίθουσες για ζωντανή μετάδοση, μια αίθουσα συνεδριάσεων που μπορεί να φιλοξενήσει έως 35 άτομα, μια αίθουσα απονομής βραβείων, αίθουσες συντονισμού αγώνων και 2 καφέ που προσφέρουν πρωινό, γεύματα και καφέ.

https://serrescircuit.gr/

Events

Γυναίκες που τολμούν, Γυναίκες που επιχειρούν
Γυναίκες που τολμούν, Γυναίκες που επιχειρούν

Γυναίκες που τολμούν, Γυναίκες...

23 Σεπτεμβρίου, 2023 - 23 Σεπτεμβρίου, 2023
Επιμελητήριο Σερρών
Βασίλης Παπακωνσταντίνου στη SEREXPO 2023!
Βασίλης Παπακωνσταντίνου στη SEREXPO 2023!

Βασίλης Παπακωνσταντίνου στη S...

24 Σεπτεμβρίου, 2023 - 24 Σεπτεμβρίου, 2023
Επιχειρηματικό Κέντρο του Επιμελητηρίου Σερρών «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» (πρώην Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη)

Verified by MonsterInsights